ΔΕΦΑ: Συνεδριάζει για τα περί «σύγκρουσης συμφερόντων»

Σε απόφαση, αναφορικά με τα όσα η ιστοσελίδα μας έφερε στο φως της δημοσιότητας, για ενδεχόμενη σύγκρουση συμφερόντων που αφορά τον διαγωνισμό ενδιάμεσης λύσης, αναμένεται να καταλήξει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ.

Ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, κατόπιν των όσων αποκαλύψαμε για μέλος του ΔΣ της ΔΕΦΑ, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποίησε την εταιρεία

του για να προωθήσει πελάτες του στη διαδικασία, με επιστολή του ζήτησε την σύγκληση του Συμβουλίου παρουσία του νομικού του συμβούλου, ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το SigmaLive, είχε παρουσιάσει σε σχετικό ρεπορτάζ του, ηλεκτρονική αλληλογραφία την οποία εξασφάλισε, σύμφωνα με την οποία προέκυπταν σοβαρές υποψίες για σύγκρουση συμφερόντων μέλους του ΔΣ το 2014.

Βάζοντας τα όσα προέκυπταν από την ηλεκτρονική αλληλογραφία, δίπλα από την γνωμάτευση του νομικού συμβούλου της ΔΕΦΑ, Κρις Τριανταφυλλίδη, δημιουργούνται ερωτηματικά για την κατάληξη της ιστορίας τότε, με το ΔΣ να αποφασίζει ότι δύσκολα μπορεί να αποδειχθεί τέτοια εμπλοκή.

Πλέον η σημερινή απόφαση του ΔΣ για το περιστατικό, αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του διαγωνισμού. Εκ πρώτης όψεως πάντως, φαίνεται να υπάρχει επιθυμία όπως το θέμα ξεπεραστεί και να υπάρξει τελική απόφαση εντός Οκτωβρίου. Στην όλη διαδικασία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψουν και νέα "αγκάθια", καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, επίκειται άλλη μια σοβαρή εξέλιξη.

[email protected]

Follow @zannettosn

Keywords
Τυχαία Θέματα