Βροχή γκολ στο Μάντσεστερ με νικήτρια τη Σίτι

Ντέρμπι ήταν πριν αρχίσει, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είχε άλλες και μάλιστα «άγριες διαθέσεις» απέναντι στην Άρσεναλ την οποία υποδέχθηκε στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ». Το τελικό 6-3 δείχνει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, ενός αγώνα που αποζημίωσε πλήρως τους θεατές που γέμισαν το γήπεδο και ιδιαίτερα τους οπαδούς της Σίτι.

Με τη νίκη αυτή οι "πολίτες" πλησίασαν τους "κανονιέρηδες" στους 3 βαθμούς, βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 3η φετινή ήττα για τους «κανονιέρηδες».

Δύο γκολ

πέτυχε ο Θίο Γουόλκοτ στην επιστροφή του στην 11άδα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ για την Σίτι δύο πέτυχε ο Φερναντίνιο, τα πρώτα του ως παίκτης της ομάδας του Μάντσεστερ.

Από την άλλη ο «Κουν» Αγκουέρο έφτασε τα 13 τέρματα ανοίγοντας το σκορ, ενώ το τελικό 6-3 διαμόρφωσε ο Γιαγιά Τουρέ με πέναλτι και το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα δύο γκολ της Σίτι πέτυχαν ο Σίλβα και ο Νεγκρέδο, ενώ το τρίτο της Άρσεναλ ο Μέρτεσάκερ στις καθυστερήσεις

ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Φερναντίνιο, Νταβίντ Σίλβα (71' Μίλνερ), Νασρί, Αγκουέρο (50' Χεσούς Νάβας), Νεγκρέδο.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί (42' Βερμάλεν), Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί (72' Γκναμπρί), Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Μεσούτ Εζίλ, Ζιρού (76' Μπέντνερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα