Βρήκαν αυτοκινητάκι του Μπεν σε μυστικό σημείο- Οι Αρχές «κατάλαβαν»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λες κι η μοίρα δεν ήθελε να κλείσει την ιστορία του μικρού Μπεν, λες και ζητά από τους ερευνητές να μείνουν λίγο ακόμη γιατί φτάνουν στην αλήθεια. Λίγες ώρες πριν οι έρευνες σταματήσουν και μπει οριστικά ένα τέλος στην έρευνα, ένα μικρό κίτρινο αυτοκινητάκι εντοπίστηκε μέσα στα χώματα.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί που «όργωσαν» κυριολεκτικά την περιοχή για 21 ημέρες, ήταν έτοιμοι πλέον να επιστρέψουν στη χώρα τους απογοητευμένοι, οταν σύμφωνα με τα βρετανικά

ΜΜΕ, η αστυνομία ανακάλυψε μία μυστική τοποθεσία όπου ο Κωνσταντίνος Μπάρκας μετέφερε μπάζα με τον εκσκαφέα και ακριβώς εκεί βρήκαν το παιχνιδάκι του Μπεν.

Ένα αυτοκινητάκι, το οποίο είχε μαζί του ο μικρός στις 24 Ιουλίου του 1991, τη μοιραία μέρα της εξαφάνισης, βρέθηκε 800 μέτρα από τη φάρμα όπου έμενε η οικογένεια, το Σάββατο το πρωί στις 15 Οκτώβρη. Τη Δευτέρα στις 17 του μήνα, ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς ανακοινώνει στην οικογένεια πως ο Μπεν είναι νεκρός και οι έρευνες σταματούν.

Η γιαγιά του Μπεν αναγνώρισε αμέσως το αυτοκινητάκι

Η αστυνομία αμέσως έδειξε το παιχνίδι στην οικογένεια, σκεπτόμενη ότι μπορεί να ανήκει σε κάποιο άλλο παιδί. Η μητέρα του Μπεν Κέρι και η γιαγιά Κριστίν Νίνταμ κατέρρευσαν και ξέσπασαν σε λυγμούς στο θέαμα του μικρού αυτού παιχνιδιού. «Είμαι 90% σίγουρη πως ήταν του Μπεν. Περίμενα να μην έχει καν μπογιά πάνω του. Όταν το είδα, ήμουν δύσπιστη. Θα πρέπει να το πέταξε στο σημείο εκείνο ο Ντίνο (εννοώντας τον Κωνσταντίνο Μπάρκα). Δεν «περπάτησε» ως εκεί» είπε η γιαγιά του μικρού Μπεν. Η Κριστίν Ντίναμ θυμήθηκε πως είχε αγοράσει το αυτοκινητάκι στον εγγονό της το καλοκαίρι εκείνο στην Κω.

Η μητέρα του Μπεν, συντετριμμένη, δήλωσε: «Ξεχνάς τα παιχνίδια του παιδιού σου μέχρι τη στιγμή που θα τα ξαναδείς. Νομίζω ότι η μητέρα μου δεν θέλει να το πιστέψει. Θυμάμαι αόριστα το αυτοκινητάκι του. Αλλά σίγουρα μοιάζει οικείο. Ήμουν με τη μητέρα μου όταν του το αγοράσαμε από ένα μαγαζί με παιχνίδια στην Κω. Αγοράσαμε μαζί κάποια ζωάκια».

Από τις εξελίξεις, οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν καταλήξει πως ο μικρός Μπεν το καλοκαίρι του 1991 σκοτώθηκε καταλάθος από τον εκσκαφέα του Κωνσταντίνου Μπάρκα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών. Οι υποθέσεις, θέλουν το Μπάρκα να μεταφέρει φοβισμένος το κορμάκι του Μπεν σε άλλο σημείο. Στο σημείο δηλαδή, που εντοπίστηκε το αυτοκινητάκι. Το παιχνίδι, θα μεταφερθεί στην Αγγλία για να εξεταστεί.

Το άρθρο Βρήκαν αυτοκινητάκι του Μπεν σε μυστικό σημείο- Οι Αρχές «κατάλαβαν» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα