Βενιζέλος σε Καμμένο: Αλητάμπουρα θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4!

Το πρωτοφανές ξέσπασμα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, προκάλεσαν οι υπαινιγμοί του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Χαριλάου Τρικούπη είπε χαρακτηριστικά: «είσαι αλητάμπουρας… Γι” αυτές τις αλητείες θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα…».

Μάλιστα η αίθουσα της Βουλής

πήρε «φωτιά» και η συνεδρίαση λίγο έλειψε να διακοπεί όταν ο προεδρεύον Αντιπρόεδρος, Τάσος Κουράκης αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον κ.Βενιζέλο υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ολοκληρώσει τις πρωτολογίες οι πολιτικοί αρχηγοί.

Οι κατηγορίες Καμμένου και η… απάντηση Βενιζέλου

Τα σχόλια του Πάνου Καμμένου κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για χειρισμούς και λάθη του τελευταίου στην υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά με αποτέλεσμα τη ζημία του Δημοσίου αλλά και οι αναφορές για διασυνδέσεις με τα εξοπλιστικά σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου έδρασαν σαν… δυναμίτης.

Στον πανζουρλισμό που επικράτησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον Πάνο Καμμένο: «αλήτη…. Αλητάμπουρα… θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη…».

Ο τσακωμός Καμμένου- Βενιζέλου εντάθηκε όταν άρχισε να μιλάει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «είναι ανάξιος να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας…» και άρχισε να πυροβολεί τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «έχετε βιάσει και διασύρει την καρδιά του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα. Κράτος δικαίου δεν υφίσταται…».

Τον καβγά Καμμένου – Βενιζέλου διέκοψε ο Προερδρεύων Τάσος Κουράκης, ο οποίος εξέφρασε με κάθε δυνατό τρόπο τη δυσφορία του «τσουλώντας» μέχρι και την πολυθρόνα του προς πίσω χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα