Να γιατί πρέπει να καθαρίζετε κάθε βράδυ το κινητό σας

Οι περισσότεροι καλά καταλάβατε.Η συσκευή σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βρίσκεται σε έναν πολύ βρώμικο χώρο, που δεν είναι άλλος από το χέρι σας!

Σύμφωνα με την Gallup περισσότεροι από τους μισούς κατόχους smartphone ελέγχουν τα τηλέφωνά τους ανά ώρα ή και περισσότερο.

Τι συμβαίνει στη πραγματικότητα

Όταν αγγίζετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να μεταφέρετε τα βακτήρια που έχετε στο χέρι σας. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τα μικρά μικρόβια, ενώ αν βήχετε με το τηλέφωνό σας κοντά στο στόμα σας, το μολύνετε επιπλέον με ο, τι ζει στην αναπνευστική σας οδό.

«Είναι σοφό

να καθαρίζετε τακτικά το τηλέφωνό σας», λέει ο Philip Tierno, μικροβιολόγος και παθολόγος στο New York University School of Medicine, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι μελέτες έχουν βρει πολλά διαφορετικά είδη βακτηρίων και ιών στα κινητά.

Και φυσικά μιλάμε για επικίνδυνα βακτήρια όπως τα E. coli, το MRSA, τον στρεπτόκοκκο και πολλά άλλα είδη τα οποία ζουν σε κινητά τηλέφωνα.

Γι αυτό λοιπόν πρέπει να καθαρίζετε τη συσκευή σας. Ένα πανί από μικροΐνες θα αφαιρέσει τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα βακτήρια. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα προϊόντα καθαρισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ειστε σίγουροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα