Τύπος one-night stand: Τι μισούν οι γυναίκες!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι η γνωστή «σχέση» της μίας βραδιάς. Συνήθως, σε one night stand καταφεύγουν οι άνθρωποι που δεν αγαπούν τις δεσμεύσεις και δεν θέλουν να αγγίξεις την ανεξαρτησία τους. Για να μην είμαστε όμως και απόλυτοι, μπορεί να συμβεί ακόμη και στους πιο ρομαντικούς.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αδιαφορούμε για το savoir vivre που δεν χάνεται επειδή πρόκειται για σχέση μιας βραδιάς. Οι άντρες οφείλουν να τηρούν

τους άγραφους νόμους της «μιας νύχτας», για να μην αφήσουν τη γυναίκα με μια πολύ άσχημη εμπειρία.

Τι κάνουν λοιπόν τα αρσενικά και οι γυναίκες θέλουν να ξεχάσουν την γνωριμία μαζί τους;

Δεν την συστήνεις στον συγκάτοικο

Πολλές φορές, μετά από ένα χαλαρό βράδυ στο μπαρ, γυρνάς στο σπίτι με την ενδιαφερόμενη αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να συστήσεις σε αυτόν που έμεινε ξύπνιος! Σε νοιάζει μόνο να κάνεις σεξ! Το γεγονός πως η κοπέλα είναι άγνωστη, δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν άντρα να την αντιμετωπίσει σαν κάτι το διακοσμητικό.

Ένα σπίτι άνω- κάτω

Αν δεν πρόλαβες να τακτοποιήσεις το σπίτι σου και θυμίζει περισσότερο στάβλο, πρότεινε κάποιον άλλο χώρο. Δεν είναι καθόλου κολακευτικό να οδηγείς την κοπέλα σε έναν «βρώμικο» χώρο, όποια και αν είναι η επιθυμία σας εκείνη τη στιγμή.

Να είναι ανοιχτό το περίπτερο;

Αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ένας ενήλικας που θεωρείται ώριμος και σοβαρός, πρέπει πάντοτε να έχει φυλαγμένο ένα προφυλακτικό, γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Η έλλειψη υπευθυνότητας σε τέτοια ζητήματα, έχει καταστρέψει στην κυριολεξία ανθρώπους.

Ένα ποτήρι νερό;

Είναι πολύ ευγενικό να ρωτήσεις την κοπέλα αν θέλει να πιει κάτι, ή αν πεινάει και να φροντίσεις γι’ αυτό. Δεν έχει σημασία που κάνατε τη σιωπηρή συμφωνία της μιας βραδιάς. Ένας τζέντλεμαν προσέχει το θηλυκό που έχει δίπλα του ακόμη κι αν δεν το ξαναδεί ποτέ.

Άντε, καληνύχτα τώρα

Το δύσκολο σε αυτές τις βραδιές, είναι ο τρόπος που τελειώνουν. Κάποιος πρέπει να φύγει κι αν όχι, κάποιος να το προτείνει. Η ευγένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι άσχετη με την γενικότερη νοοτροπία του one night stand. Υπάρχουν πολλοί όμορφοι τρόποι να κλείσεις το βράδυ, χωρίς να αισθανθεί η κοπέλα ότι την διώχνεις.

Το άρθρο Τύπος one-night stand: Τι μισούν οι γυναίκες! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα