Παρίστανε το θύμα απαγωγής για να «φάει» λεφτά από τη μητέρα του!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οργή προκαλεί η ύπουλη ιδέα ενός Ισπανού, που δεν δίστασε να τρομοκρατήσει τη μητέρα του προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό. Οι Αρχές, ανακοίνωσαν πως ο νεαρός προσποιήθηκε ότι είναι θύμα απαγωγής, γιατί χρειαζόταν χρήματα για να αποπληρώσει ένα χρέος του.

Η μητέρα του, που ενημερώθηκε με γραπτό μήνυμα για το «μαρτύριο» του γιου της, παρά τις απειλές ενημέρωσε την αστυνομία του Πάρλα, ενός προαστίου της

Μαδρίτης για το συμβάν. Οι «απαγωγείς» μάλιστα της είπαν πως εάν θέλει να ξαναδεί το παιδί της ζωντανό, πρέπει να αφήσει το ποσό των 600 ευρώ σε συγκεκριμένο σημείο.

Η αστυνομία που είχε ήδη ξεκινήσει τις έρευνες, εντόπισε τον 21χρονο λίγο αργότερα στην περιοχή του Πάρλα. Ο νεαρός παρίστανε τον ταλαιπωρημένο που μόλις είχε ελευθερωθεί από τα χέρια των απαγωγέων.

Όμως, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της αστυνομίας που συνέλαβε τον άντρα, «Ενώπιον των αρχών, ο νεαρός άνδρας άρχισε να δίνει ασαφείς και αντιφατικές πληροφορίες, προτού τελικά ομολογήσει ότι ο ίδιος τα οργάνωσε όλα για να αποπληρώσει ένα χρέος του».

Το άρθρο Παρίστανε το θύμα απαγωγής για να «φάει» λεφτά από τη μητέρα του! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα