Άσεμνες φωτογραφίες σε κόκπιτ Boeing 777 – Σε διαθεσιμότητα ένας πιλότος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην British Airways μετά τη διαρροή άσεμνων φωτογραφιών από το πιλοτήριο αεροσκάφους στο διαδίκτυο. Ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας πιλότος της εταιρείας στο πλαίσιο των ερευνών που συνδέονται με τις παρακάτω φωτογραφίες. Σε μία εξ αυτών ο πιλότος που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, Colin Glover κάτοικος Δουβλίνου φέρεται να απεικονίζεται χωρίς εσώρουχο, φορώντας ζαρτιέρες, στο κόκπιτ αεροσκάφους.

Επιπλέον σε άλλη φωτογραφία

που δημοσιοποιήθηκε φαίνονται «ροζ» περιοδικά πάνω στα κεντρικά όργανα ελέγχου του αεροσκάφους.

Ο 51χρονος πιλότος πάντως, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τις φωτογραφίες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι επίμαχες φωτογραφίας τραβήχτηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά – σε μεγάλης διάρκειας πτήσεις- κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πατέρας ενός παιδιού, ο Colin Glover έχει εργαστεί στον αγγλικό αερομεταφορέα για 26 συνεχόμενα χρόνια. «Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτό το περιστατικό και το ερευνούμε», τόνισε εκπρόσωπος της British Airways.

Μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε Boeing 777, το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, το οποίο χωρά 396 επιβάτες. Κατά τους ειδικούς οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πιθανότατα σε πιλοτήριο αεροσκάφους, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί τελείως ακόμη το ενδεχόμενο του προσομοιωτή. Γι’ αυτό διεξάγονται έρευνες και προς αυτή την κατεύθυνση.

Το άρθρο Άσεμνες φωτογραφίες σε κόκπιτ Boeing 777 – Σε διαθεσιμότητα ένας πιλότος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα