Το φθηνότερο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ ξεκινά- Τι χρειάζεται

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεκινά την 1η του Νοέμβρη, η εφαρμογή του νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ. Οι χαμηλές χρεώσεις ισχύουν μόνο για συγκεκριμένες ώρες και καταγράφονται σε ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, με διαφορετικές τιμές μέσα στο 24ωρο.

Το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο θα χωρίζεται στο ημερήσιο Γ1 και στο νυχτερινό Γ2, με το δεύτερο να είναι με τη χαμηλότερη χρέωση. Για να μπορείτε να εφαρμόσετε το συγκεκριμένο

τιμολόγιο διπλής χρέωσης πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

Αρχικά, μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα, το ΑΦΜ και ένα λογαριασμό ρεύματος επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ. Εκεί θα υποβάλετε σχετική αίτηση και θα καταβάλετε τη συμμετοχή σας στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ. Στη συνέχεια, σε οποιοδήποτε κατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ, μπορείτε να υπογράψετε νέα Σύμβαση Προμήθειας στο όνομά σας αρκεί να δείξετε την ταυτότητα και το ΑΦΜ σας.

Ωράριο Νυχτερινού Τιμολογίου

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου
Ισχύει από 02:00 – 08:00 και 15:00 – 17:00, για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο.

Συνεχές ωράριο

Όλο το έτος: 23:00 έως 07:00 (* Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους καταστήματα για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ).

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά το ρεύμα με μειωμένη χρέωση, εξετάστε από το μετρητή της παροχής σας πιο ωράριο μειωμένου τιμολογίου διαθέτετε. Από τις 15:00 έως τις 17:00 (από 1η Νοεμβρίου έως την 30η Απριλίου) ο μετρητής σας θα καταγράφει τις καταναλώσεις στο Κοντέρ είτε με την ένδειξη Μ (Μειωμένο τιμολόγιο) είτε με την ένδειξη Κ (Κανονικό τιμολόγιο).

Το άρθρο Το φθηνότερο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ ξεκινά- Τι χρειάζεται εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα