Θεσπρωτία: Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία αστυνομικού

Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 37χρονου συνοριακού φρουρού και του τραυματισμού της 42χρονης κουνιάδας του στην περιοχή Κιοσέικα, στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Η κουνιάδα του άτυχου άνδρα ομολόγησε πως εκείνη πυροβόλησε δυο φορές τον άτυχο άνδρα και, αφού τον λιθοβόλησε σε όλο του το σώμα με συνολικά 15 θανατηφόρα χτυπήματα πολτοποιώντας το κρανίο του, στη συνέχεια σκηνοθέτησε τον τραυματισμό της με μια πέτρα στο κεφάλι!

Η ιατροδικαστική έρευνα που διεξήγαγε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης υπήρξε κομβική για την λύση

του μυστηρίου και την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς τα ευρήματά του έδειχναν πως ο συνοριοφύλακας είχε παλέψει με γυναίκα.

Έτσι, οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ανέκριναν πιεστικά την 42χρονη κουνιάδα του, η οποία τελικά ομολόγησε ότι είχε κληρονομικές διαφορές με το θύμα, αλλά και συναισθηματικά κίνητρα για τη δολοφονία του.

Να σημειωθεί, πως ο 37χρονος, που είχε χάσει τον περασμένο Οκτώβριο από ανίατη ασθένεια τη σύζυγό του, δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν στο χωράφι της πεθεράς του και μητέρας της 42χρονης, η οποία επίσης ανακρίνεται στην Ασφάλεια για να διευκρινιστεί αν γνώριζε εάν γνώριζε τα κίνητρα της κόρης της.

Συν τοις άλλοις, η αστυνομία ερευνά επίσης εάν η κουνιάδα του κρυβόταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού στις 14 Απριλίου, όταν είχε βρει παγιδευμένο με χειροβομβίδα το αυτοκίνητό του στη θέση «Τυροκομείο» Φιλιατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα