Στάη: Μπαρούφες Βαρουφάκη για αυτοπροβολή…

Κόντρα μέσω διαδικτύου ξέσπασε μεταξύ της γνωστής δημοσιογράφου Έλλης Στάη και του οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη, κατόπιν παρέμβασης του κ. Βαρουφάκη μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ότι η Έλλη Στάη του ζήτησε ως χάρη να μην αναφέρει τις «απαγορευμένες» λέξεις «αναδιάρθρωση χρέους» σε εκπομπή της στην ΕΡΤ.

«Ανησυχούσε ότι αν συνέχιζα να μιλάω για την αναδιάρθρωση, για το κούρεμα

του ελληνικού χρέους, η πίεση από τη κυβέρνηση να μείνω εκτός της ΕΡΤ θα ήταν αφόρητη. Φυσικά το πρώτο πράγμα που είπα σε αυτή την εκπομπή ήταν ότι η αναδιάρθρωση του χρέους είναι αναπόφευκτη! Έκτοτε δεν εμφανίστηκα ποτέ ξανά στη δημόσια τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Η απάντηση της κας Στάη ήταν άμεση και μέσω twitter: «Μπαρούφες Βαρουφάκη για αυτοπροβολή στις δύσκολες ώρες της ΕΡΤ».

«Δηλαδή αρνείσαι αγαπητή @ElliStai ότι με παρακάλεσες, ευγενικά, να μην αναφερθώ στην “αναδιάρθρωση χρέους”- για να μην έχουμε προβλήματα;», ήταν το retweet του Βαρουφάκη στην Στάη.

Εν τω μεταξύ, επί του θέματος πήρε θέση και ένας άλλος δημοσιογράφος, που εργάστηκε επίσης στην ΕΡΤ, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος έγραψε: «yanisvaroufakis ζήτησαν και από εμένα να μη σε βγάλω σε εκπομπή για την κρίση. Ανεπιτυχώς, όπως γνωρίζεις βέβαια @ElliStai».

Keywords
Τυχαία Θέματα