Θεοδωράκης: Εγώ δεν θα γίνω Καραγκιόζης να ανεβαίνω στα τρακτέρ

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ήταν στο πλευρό των αγροτών όταν ήταν στην αντιπολίτευση, έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
«Εγώ δεν θα γίνω καραγκιόζης να ανεβαίνω στα τρακτέρ και να δίνω υποσχέσεις στους αγρότες» ανέφερε το πρωί σε συνέντευξή του σε εκπομπή του Σκάι.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι οι νέοι παραγωγοί της χώρας είναι πολύ αδικημένοι, καθώς δεν τους βοήθησε κανείς και είναι εκείνοι που θα μας σώσουν.
Αντίθετα,

είπε, υπάρχουν και κάποιοι από το παλιό σύστημα, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή και δεν είναι το μέλλον της αγροτιάς, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι αν και δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αγροτών, έχουν δίκιο να αντιδρούν και να ζητούν βελτιώσεις στα καύσιμα και τα εφόδια.

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού άφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης και για την απόφαση να υπουργοποιήσει τον Παύλο Χαϊκάλη.
«Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί τον Τσίπρα, μιας και ο ίδιος εμπιστεύθηκε τον “καυτό” φάκελο του ασφαλιστικού σε έναν ηθοποιό». Η μόνη σχέση που είχε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον τομέα, ήταν ο ρόλος του διαχειριστή που έπαιξε στο σήριαλ «Πολυκατοικία» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα