ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟ: 0-3 – Δείτε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Αήττητος έφυγε για ακόμα μια χρονιά από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός ο οποίος νίκησε τη γηπεδούχο με 3-0, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 40o λεπτό.

Τη νίκη έδωσε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ο οποίος πέτυχε το «παρθενικό» του τέρμα στη Σούπερ Λίγκα με τη νέα του ομάδα, σκοράροντας στο 26ο λεπτό.
Στο 40ο λεπτό ο Πορτογάλος μέσος Ζέκα άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για δεύτερη συνεχή αγωνιστική

στο πρωτάθλημα, καθώς είχε αποβληθεί και στον αγώνα με την Ξάνθη αλλά εξέτισε τη μία αγωνιστική που του επιβλήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Με παίκτη περισσότερο ο ΠΑΣ Γιάννενα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση για να ισοφαρίσει… Μάταια όμως. Στο 74΄ ο ΠΑΣ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ίλιτς βρήκε μέσα από την περιοχή τον Φερφελή, ο οποίος από κοντά και αμαρκάριστος σούταρε άουτ!

Ο ΠΑΣ είχε μεγάλα αμυντικά κενά τα οποία φάνηκαν στο 82ο λεπτό, όταν ο αντίπαλος που μάρκαρε τον Κλωναρίδη δεξιά και κοντά στο κόρνερ τον άφησε να σεντράρει αντί να βάλει κόντρα, ο Μπεργκ κινήθηκε ανενόχλητος ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους που τον κοιτούσαν χωρίς να πάει κανένας πάνω του (!) και με υπέροχη κεφαλιά ο Σουηδός «έγραψε» το 0-2, για να διαμροφώσει το τελικό σκορ ο ίδιος στις καθυστερήσεις, από ασίστ και πάλι του Κλωναρίδη.

Ας σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει να χάσει από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα από την περίοδο 1986-87.

Πανθρακικός-Πλατανιάς (0-2)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού πέτυχε χθες ο Πλατανιάς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν πολύ πιο ουσιαστική από τον αντίπαλό της που δεν γλιτώνει με τίποτα τον υποβιβασμό στην Β΄ Εθνική.
Ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο ξεκίνημα του ματς και κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει.
Στο 18΄ ο Πλατανιάς στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με «κεραυνό» του Σελίν. Προηγήθηκε το δοκάρι από την απόκρουση του Αθανασιάδη σε σουτ του Μουνάφο και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το σπουδαίο γκολ από τον Ουκρανό αμυντικό. Οι Χανιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη στο 49΄. Από το λάθος της άμυνας του Πανθρακικού, ο Ανγκούλο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0.

Ισοπαλία του Ατρόμητου με τη Βέροια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε χθες το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και στη Βέροια.
Τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο είχε ο Ατρόμητος και παράλληλα την πιο κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους, προσπάθησαν να παίξουν κυρίως από τα άκρα. Ωστόσο, η Βέροια ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα