Συνελήφθη άνδρας που ανέβασε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες 24χρονης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας 25χρονος Έλληνας συνελήφθη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, στα πλαίσια της εξιχνίασης υπόθεσης πορνογραφίας ανηλίκων.

Η αστυνομία εντόπισε τον 25χρονο ύστερα από καταγγελία 24χρονης ότι ο δράστης δημοσίευσε με ψεύτικο προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της. Οι εν λόγω φωτογραφίες ήταν αποθηκευμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος είχε κλαπεί από το σπίτι της.

Ύστερα από την καταγγελία ξεκίνησαν οι σχετικές έρευνες και ο δράστης εντοπίστηκε σε περιοχή της Μακεδονίας. Μετά από επιπρόσθετες έρευνες που έγιναν στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του δράστη -με την παρουσία εισαγγελέα- πιστοποιήθηκε το αληθές της καταγγελίας ενώ κατασχέθηκαν δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράνομης πρόσβασης σε υπολογιστικά συστήματα, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και παράβασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.

Το άρθρο Συνελήφθη άνδρας που ανέβασε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες 24χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα