Συνάντηση με το Ειδικό Γραμματέα Υδάτων του ΥΠΕΚΑ για τα λύματα στην Ψυττάλεια

Συνάντηση αντιπροσωπείας φορέων του Πειραιά με τον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων του ΥΠΕΚΑ για το ιδιαίτερα σημαντικό από περιβαλλοντικής απόψεως αλλά και άκρως πολιτικό το θέμα της μεταφοράς των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυτάλλεια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18-12-2013 στο ΥΠΕΚΑ.

Από

πλευράς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά παρίσταντο ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο Δήμαρχος Περάματος Παντελής Ζουμπούλης, εκπρόσωποι των Δημάρχων Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Σαλαμίνας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και επιστημονικοί συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και των Δήμων της περιοχής.

Από πλευράς ΥΠΕΚΑ εκτός του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων κ. Τριάντη Κωνσταντίνου, παρίσταντο ο προϊστάμενος της διαχειριστικής Αρχής του ΕΠΠΕΡΑΑ καθώς και στελέχη της ΕΥΔΑΠ.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι λόγοι για τους οποίους η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, οι Δήμοι της περιοχής αλλά και το σύνολο των Βουλευτών και των φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη στις 6 Νοέμβρη, θεωρούν πολιτικά, κοινωνικά και αναπτυξιακά λανθασμένη την επιλογή της ΕΥΔΑΠ για την προώθηση λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυτάλλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο greenweek.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα