Δωρεάν διανομή τροφίμων σε οικογένειες απόρων στο Ηράκλειο

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 800 οικογένειες του Ηρακλείου Κρήτης, που έχουν ανάγκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή, σε 800 οικογένειες, που περιλάμβανε φέτα, γραβιέρα και μακαρόνια, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει η δεύτερη διανομή που θα περιλαμβάνει λάδι και ρύζι. Η διανομή μέχρι πέρυσι

αφορούσε κατοίκους ορεινών περιοχών, ενώ από φέτος δικαιούχοι είναι και κάτοικοι της πόλης.

«Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή αναζητούμε και βρίσκουμε τρόπους στήριξης και ανακούφισης των συμπολιτών μας. Στεκόμαστε με αλληλεγγύη κοντά σε εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες είτε από ευρωπαϊκά προγράμματα είτε από χορηγίες», ανέφερε ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο οποίος μετέβη στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, στη Βιομηχανική Περιοχή, απ' όπου ξεκίνησε η διανομή των τροφίμων.

Τα δωρεάν τρόφιμα θα μοιραστούν και σε οικογένειες που έχουν καταγραφεί στις Ενότητες Γοργολαίνι, Παλλιανής, Τεμένους, καθώς επίσης και στις Κοινότητες Δαφνών, Άγιου Σύλλα, Βασιλειών και Σταυρακίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα