Σύλληψη πέντε ατόμων στο Ηράκλειο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου πέντε Έλληνες ηλικίας 26,31,31,32 και 35 ετών και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε

ο 32χρονος να προμηθεύει τον 31χρονο και 25χρονο με ποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον διαπιστώθηκε ο 26χρονος να εξέρχεται της οικίας του 32χρονου και να προμηθεύει ποσότητα ηρωίνης τον 31χρονο. Σε μεταγενέστερο χρόνο ο 35χρονος εισήλθε στην οικία του 32χρονου και προμηθεύτηκε ποσότητα ναρκωτικών δισκίων από τον ίδιο και τον 26χρονο.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έρευνα, στους συλληφθέντες και στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης 2,6 γραμμάρια, 65 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατό εννέα (1.109) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Επιπλέον κατασχέθηκε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα