Καμμένος: «Εάν χρειαστεί έχουμε plan B για χρηματοδότηση από ΗΠΑ, Ρωσία ή Κίνα»

Αποκάλυψη για την ύπαρξη σχεδίου Β για την χρηματοδότηση της χώρας έκανε με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι σε περίπτωση που σταματήσει η χρηματοδότηση από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, υπάρχει λύση

«έχουμε άλλο πλάνο για να βρούμε λεφτά. Το plan Β είναι να υπάρξει χρηματοδότηση από άλλη πλευρά, που μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα ή άλλες χώρες».

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ακόμα ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει, λέγοντας «ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω από αυτές», προσθέτοντας ωστόσο ότι στόχος εξακολουθεί να είναι η επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.

Απαντώντας στο υποθετικό ερώτημα της πιθανότητας δημοψηφίσματος σε περίπτωση που φτάσουμε σε αδιέξοδο στις συζητήσεις που γίνονται είπε χαρακτηριστικά: «Εάν συγκρουστούμε, βεβαίως και ο ελληνικός λαός θα είναι εκείνος που θα έχει τον λόγο εάν χρειαστεί, με οποιοδήποτε μέσο».

Keywords
Τυχαία Θέματα