Καλή μπάλα και τέσσερα γκολ (2-2) από Καλλονή και Ξάνθη

Το καλύτερο για το τέλος μας το φύλαγε η 23η αγωνιστική στη Super League, καθώς το καλύτερο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής ήταν το τελευταίο που έγινε μεταξύ Καλλονής και Ξάνθης στη Μυτιλήνη. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ σημειώθηκαν και τέσσερα γκολ, από δύο για κάθε ομάδα (2-2). Επίσης δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες και γενικά ικανοποίησαν

τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Το σκορ άνοιξε για την Ξάνθη ο Σολτάνι στο 33΄, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άμεση καθώς όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Χουάνμα στο 68΄αλλά προηγήθηκαν 2-1 με σκόρερ τον ίδιο παίκτη στο 72΄. Η Ξάνθη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να ισοφαρίσει με εντυπωσιακό γυριστόπ σουτ του Λουσέρο στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Κεϊτά, Μίνγκας (82΄ Χωριανόπουλος), Αλβες (46΄ Πετρόπουλος), Πιπίνης (59΄ Λεοζίνιο), Τσαμπούρης, Γιορέντε, Μανούσος, Ντελγκάδο.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος, Παπάζογλου, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (59΄ Ομπόντο), Φλίσκας (79΄ Φερνάντεθ), Λισγάρας, Μπέλιτς (62΄ Καπετάνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα