Σύλληψη Γερμανού που σκότωσε τον πατριό του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στον αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης συνελήφθη 21χρονος Γερμανός, με την κατηγορία της δολοφονίας του πατριού του.

Ο νεαρός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, χθες το απόγευμα, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προερχόμενος από την Γερμανία, όπου, λίγες ώρες νωρίτερα (στις 2.30 τα ξημερώματα) φέρεται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον πατριό του.

Η πράξη τελέστηκε όπως όλα δείχνουν στο σπίτι του θύματος, στην πόλη Όλσμπεργκ, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο νεαρός έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη του από τη Γερμανία.

Στο μεταξύ, όμως, είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, βάσει του οποίου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν όταν πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

Ο κατηγορούμενος οδηγείται στην εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες έκδοσής του στη Γερμανία.

Το άρθρο Σύλληψη Γερμανού που σκότωσε τον πατριό του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα