Αλλαγές στο λιανικό εμπόριο - Στην Κύπρο ο Σκλαβενίτης

Αλλαγές στο τομέα του λιανεμπόριο επίκεινται το επόμενο διάστημα.

Στην Κύπρο αναμένεται να δραστηριοποιηθεί η εταιρεία σκλαβενίτης μέσω της μέσω της Chris Cash &Carry και των Υπεραγορών Carrefour

Μετά τις Eurobank και Alpha Bank, το πράσινο φως

για το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος από την Σκλαβενίτης άναψαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την υλοποίηση της συμφωνίας με τις πιστώτριες τράπεζες που προβλέπει τη μεταβίβαση της Μαρινόπουλος σε νέα εταιρεία.

Η επίτευξη ετήσιου τζίρου 1,2 - 1,3 δισ. ευρώ είναι το στοίχημα που έχει θέσει ο όμιλος Σκλαβενίτη για την αναβίωση του δικτύου του ομίλου Μαρινόπουλου, που περνά κατά 100% στη νέα εταιρεία που θα συσταθεί για αυτόν τον σκοπό. Το στοίχημα θεωρείται φιλόδοξο δεδομένης της πτώσης των λιανικών πωλήσεων από τη μία, αλλά όχι ανέφικτο δεδομένης της ισχυροποίησης των μεγάλων αλυσίδων του κλάδου τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Καθημερινή της Κυριακής».

Οι εκτιμήσεις στηρίζονται στην πλήρη ανάκτηση του κύκλου εργασιών του Μαρινόπουλου πριν από το ξέσπασμα της κρίσης το 2015 και την κορύφωσή της το 2016, όταν δηλαδή το 2014 ο τζίρος της άλλοτε κραταιάς εταιρείας λιανεμπορίου είχε φθάσει το 1,5 δισ. ευρώ

Keywords
Αναζητήσεις
σκλαβενιτησ κυπροσ
Τυχαία Θέματα