Ξοδεύει όλα της τα χρήματα για να μοιάζει με κούκλα βικτοριανής εποχής!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φορέματα, δαντέλες, φιόγκοι, κρινολίνα και καπέλα…

Αυτή είναι η εμμονή της 22χρονης Medora Ruiz από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, που προσπαθεί να μοιάσει στις αγαπημένες κούκλες της παιδικής της ηλικίας και ζει καθημερινά σαν και αυτές.

Ξεκίνησε να ράβει τα δικά της φορέματα πριν από οκτώ χρόνια και τώρα έχει πάνω από 30 φουστάνια. Καθένα, από αυτά μπορεί να χρειαστεί από μερικές εβδομάδες μέχρι και δύο χρόνια για να δημιουργηθεί.

Η φοιτήτρια υποστηρίζει ότι ξοδεύει περισσότερες από 7.600 λίρες το χρόνο για

να τα κάνει, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών που κάνει για να βρει τα αξεσουάρ για το τόσο ασυνήθιστο χόμπι της.

Χρειάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες καθημερινά για να ετοιμαστεί σαν να ζει στη βικτοριανή εποχή και να μοιάζει με μια ζωντανή κούκλα. Από τις κούκλες εξάλλου έχει εμπνευστεί και όλη την εμφάνισή της. Όπως λέει η ίδια στη βρετανική Sun, η εκκεντρική της εμφάνιση προσελκύει τη μεγάλη προσοχή των ξένων οι οποίοι πολλές φορές της ζητούν ραντεβού.

Κάποια παιδιά μάλιστα δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για ψεύτικη κούκλα ή για πραγματική γυναίκα.

«Αγαπούσα πάντα τις κούκλες. Ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι όταν ήμουν μικρότερη αλλά και μεγαλώνοντας και πάντα ονειρευόμουν τα ρούχα τους» λέει ίδια.

Πλέον ντύνεται σαν κούκλα παλιάς εποχής κάθε μέρα και κάνει το ντύσιμό της όσο πιο εκκεντρικό γίνεται. Παρά το ενδιαφέρον των ανδρών που προσελκύει, όπως λέει, δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάποια σχέση.

Επιπλέον πιστεύει ότι με την εμφάνισή της γεμίζει τους άλλους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και τους «μεταφέρει νοερά» στην παιδική τους ηλικία.

Το άρθρο Ξοδεύει όλα της τα χρήματα για να μοιάζει με κούκλα βικτοριανής εποχής! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα