Σύλληψη 79 ατόμων(!) σε παράνομο καζίνο στην Πατησίων

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση χθες το βράδυ, συνελήφθησαν 79(!) άτομα για διοργάνωση και συμμετοχή στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «ΠΟΚΑ».

Ο χώρος, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών, ήταν στο ισόγειο κτιρίου επί της οδού Πατησίων 382.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά 79 άτομα, εκ των οποίων 36 Έλληνες και 43 αλλοδαποί (42 υπήκοοι Αλβανίας και 1 Βουλγαρίας).

Από τους συλληφθέντες

ένας Έλληνας ήταν ο διοργανωτής, τέσσερα άτομα υπάλληλοι του καταστήματος και εβδομήντα τέσσερα άτομα συμμετείχαν ως παίχτες, στο απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα στην παραλλαγή «TEXAS – HOLD ΄ EM», με χρήματα και μάρκες.

Η είσοδος των παικτών στο χώρο ήταν ελεγχόμενη και η διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων υπαλλήλων.

Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 9.600 ευρώ, ενώ βρέθηκαν και 4.300 μάρκες. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα