Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 62χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια 11χρονης

Μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 62χρονος, που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος μιας 11χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Μεσσαρά Ηρακλείου, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται το “cretalive.gr” στην απολογία του ο 62χρονος επέμεινε στο ότι δεν πείραξε το 11χρονο κορίτσι αλλά μπήκε στο δωμάτιο για να το σκεπάσει και τα κίνητρά του ήταν εντελώς αθώα.

Στον αντίποδα, η μητέρα του κοριτσιού

στη συμπληρωματική της κατάθεση άλλαξε ορισμένα πράγματα σε σχέση με την αρχική της μαρτυρία. Η μητέρα, επικαλούμενη νέα συζήτηση που είχε με την κόρη της την επομένη του επεισοδίου φέρεται να διαπίστωσε ότι ενδεχομένως το κορίτσι είχε παρεξηγήσει την παρουσία του 62χρονου μέσα στο δωμάτιο.

Η μητέρα φέρεται να κατέθεσε πως το κορίτσι ξύπνησε ξαφνικά μέσα σε ένα άλλο χώρο (καθώς κοιμόταν στο δωμάτιο του ξαδέρφου της) και είδε πάνω από το κεφάλι έναν άνθρωπο. Αμέσως έβαλε τα κλάματα, γιατί όπως υποστήριξε η μητέρα του κοριτσιού «φοβήθηκε επειδή της έχουμε δώσει σαφείς κατευθύνσεις να είναι προσεκτική με τους ξένους ανθρώπους και να μην αφήνει ποτέ να την αγγίξει κανένας».

Σε κάθε περίπτωση, σε βάρος του 62χρονου συνταξιούχου των ΕΛ.ΤΑ. έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα