Στυλίδα : Ο κοινοτάρχης «ξάφριζε» τελικά τον φούρνο του χωριού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο κοινοτάρχης του χωριού ήταν τελικά ο δράστης σειράς κλοπών στον φούρνο της κοινότητας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του φούρνου αντιλήφθηκε πως έλειπαν συνεχώς χρήματα από την ταμειακή μηχανή του καταστήματός του. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο δράστης της κλοπής θα ήταν ο κοινοτάρχης του χωριού, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι για το κατάστημα πιθανώς εκμεταλλευόμενος την οικειότητα που είχε με τους ιδιοκτήτες.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου απευθύνθηκε στην αστυνομία η οποία προχώρησε

στην προσημείωση χαρτονομισμάτων στην ταμειακή, οπότε μόλις ο κοινοτάρχης βγήκε από το κατάστημα έχοντας στα χέρια του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Όπως αποδείχτηκε είχε αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή, τουλάχιστον είκοσι φορές το τελευταίο διάστημα ενώ κάθε φορά η κλοπή ήταν 100-130 ευρώ.

Επίσημη αντίδραση υπήρξε και από το Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος μιλώντας στο τοπικό μέσο Lamia Report τόνισε, «Μίλησα μαζί του και είναι συντετριμμένος. Πάνω απ΄ όλα στηρίζουμε την οικογένεια και τα δυο του παιδιά.Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια γιατί είναι εξαρτημένος απ΄το τζόγο. Δανειζόταν από όλους μικροποσά και από εμένα έχει δανειστεί. Χρειάζεται βοήθεια για να απεξαρτηθεί και θα τον στηρίξουμε όπως και όλη την οικογένειά του.»

Το άρθρο Στυλίδα : Ο κοινοτάρχης «ξάφριζε» τελικά τον φούρνο του χωριού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα