Στον εισαγγελέα οι δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και αποτροπιασμό στην υπόλοιπη χώρα ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκαν και πετάχτηκαν στη χαράδρα χωριού της Μεσσηνιακής Μάνης οι δύο νεαροί. Δράστες φέρονται να είναι δύο 18χρονοι κάτοικοι του Κάμπου Αβίας, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αναμένεται αυτή την ώρα να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας 18χρονος είχε προσαχθεί χθες το απόγευμα και συνελήφθη μετά την ομολογία

του, ενώ ο δεύτερος παρουσιάστηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα παραδεχόμενος τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Με βάση τα όσα φέρεται να έχουν πει οι δράστες, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά και έχουν να κάνουν με παράνομη διακίνηση αναβολικών. Οι δράστες, όπως είπαν, είχαν δώσει προκαταβολή στα θύματα αλλά οι τελευταίοι δεν τους παρέδωσαν τα παράνομα αναβολικά που είχαν ζητήσει.

Για το λόγο αυτό ζήτησαν να συναντηθούν μαζί τους και η συνάντηση κατέληξε τελικά στο έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στον επαρχιακό χωματόδρομο Αλτομιρών – Πηγαδίων του δήμου Δυτικής Μάνης.

Οι δύο δράστες, μετά από διαπληκτισμό, επιτέθηκαν στα θύματα. Ο ένας 18χρονος πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια και οι δύο μαζί μετέφεραν τα πτώματα και τα πέταξαν στην χαράδρα στη θέση Λίμνα, όπου και βρέθηκαν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 26χρονο που κατάγεται από τη Μεσσηνία.

Το άρθρο Στον εισαγγελέα οι δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα