Δυνατός μίνι καύσωνας τα επόμενα 24ωρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας αρκετά δυνατός μίνι καύσωνας αναμένεται να επικρατήσει στη χώρα μας τα επόμενα 24ωρα. Συγκεκριμένα στην Αθήνα η θερμοκρασία θα αγγίξει και ίσως ξεπεράσει τους 37 βαθμούς, πολύ υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες σε Θεσσαλία και Πελοπόννησο.

Αναλυτικότερα η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις

ασθενείς.

Στα κεντρικά και τα νότια της χώρας ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 39 βαθμούς καθώς θα επικρατεί ουσιαστικά άπνοια με την ένταση των ανέμων να μην ξεπερνά τα 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες αναμένονται στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό τμήμα όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό κόλπο μέτριοι, εντάσεως 5 μποφόρ.

Το άρθρο Δυνατός μίνι καύσωνας τα επόμενα 24ωρα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα