Στη “μάχη” της πρόκρισης ρίχνονται απόψε Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη «μάχη» του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, μπαίνουν σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος με τους Αρκάδες να έχουν τη δυσκολότερη αποστολή κόντρα στη γερμανική Μάιντς (21:30), ενώ την ίδια ώρα η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει τη Σαράγεβο στη Βοσνία με στόχο να πάρει την πρόκριση για τρίτη φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στόχος και των δύο

ελληνικών ομάδων να διαφυλάξουν αρχικά το μηδέν στην άμυνά τους και εν συνεχεία να πετύχουν ένα γκολ. Σαφώς και η προσπάθεια του Ατρόμητου φαντάζει πιο εύκολη καθώς θεωρητικά η Σαράγεβο είναι μια ομάδα στα μέτρα του αν όχι κατώτερή του, ενώ ο Αστέρας έχει σίγουρα πιο δύσκολο έργο απέναντι στους Γερμανούς της Μάιντς.

Οι δύο ομάδες μας θα επιδιώξουν απόψε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, με στόχο να κάνουν έτσι το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στις ρεβάνς που θα γίνουν στις 7 Αυγούστου σε Περιστέρι και Τρίπολη αντίστοιχα.

Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν από τη Novaκαι πιο συγκεκριμένα ο αγώνας Μάιντς – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports 1 και Σαράγεβο – Ατρόμητος από το Novasports 2.

Το άρθρο Στη “μάχη” της πρόκρισης ρίχνονται απόψε Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα