Βλέπει Ζόνας – δεν έχει κλείσει ακόμα του Ρομπίνιο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Από τον ένα Βραζιλιάνο, Ρομπίνιο, του οποίου το θέμα δεν έχει οριστικά για τον Ολυμπιακό, στον άλλο, τον Ζόνας Γκονσάλβες Ολιβέιρα, τον ακραίο επιθετικό της Βαλένθια, τον οποίο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μεσοπιθετικός δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τη Βαλένθια

και για να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν τον παίκτη με ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα οι «νυχτερίδες» είναι θετικές στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Ισπανοί αξιώνουν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ετήσιες οικονομικές απαιτήσεις του 30χρονου Βραζιλιάνου αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ζόνας ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκουαρανί, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σάντος, Γκρέμιο και Πορτουγκέσα.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για την απόκτηση επιθετικού.

Το άρθρο Βλέπει Ζόνας – δεν έχει κλείσει ακόμα του Ρομπίνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα