Σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα

Αντιμέτωπη με 6 πύρινα μέτωπα είναι η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας, καθώς σε εξέλιξη είναι πυρκαγιές σε Μεγαλόπολη, Λάρισα, Μαγνησία, Κύθηρα, Οινούσες και Όλυμπο.
Στην περιοχή Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης στην Αρκαδία προκλήθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση προκαλώντας ζημιές σε σπίτια της περιοχής, καθώς και δυο τραυματισμούς κατοίκων. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 15 άτομα πεζoπόρο τμήμα και από αέρος συνδράμουν 1 ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη.
Πύρινο μέτωπο όμως μαίνεται και στην περιοχή

Ανάβρα Μαγνησίας. Συνολικά επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο, 1 ελικόπτερο και 2 πετζετέλ.
Στο Δαμάσι της Λάρισας εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη.
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και στις Οινούσες, καθώς κινδύνεψε μοναστήρι από πυρκαγιά σε δασική έκταση. Μια καλόγρια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Χίου. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο και 2 αεροσκάφη.
Πυρκαγιά σε εξέλιξη βρίσκεται και στη Χώρα τον Κυθήρων, όπου επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 7 άνδρες, 3 οχήματα και 2 αεροσκάφη.
Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες (Δευτέρα) σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου, δυτικά του Λαιμού.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα