Ψήφος εμπιστοσύνης σε Στραματσόνι από Αλαφούζο

Με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός και την νέα αγωνιστική περίοδο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει απολύτως τον Ιταλό τεχνικό και θέλει να του δώσει την ευκαιρία να στήσει το »τριφύλλι» όπως επιθυμεί ο ίδιος.

Άλλωστε, το πιο σημαντικό στοιχείο στο »μοντάρισμα» μιας ομάδας δεν είναι άλλο από την καλοκαιρινή προετοιμασία

και στο πράσινο »στρατόπεδο» θεωρούν πως μόνο τότε θα μπορούν να κρίνουν ολοκληρωμένα και δίκαια το έργο του Στραματσόνι.

Σε αυτό ακριβώς άλλωστε αποδίδουν και τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν οι »πράσινοι» στην απόδοσή τους, αφού στο ρόστερ εντάχθηκε μεγάλος αριθμός παικτών χωρίς την άνεση χρόνου να ενσωματωθούν ομαλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τέλος στην φημολογία

Με την συγκεκριμένη τοποθέτηση μπαίνει -για την ώρα τουλάχιστον- τέλος στη φημολογία που ήθελε το μέλλον του Ιταλού προπονητή να κρίνεται από την απόδοση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Με τον τρόπο αυτό μπαίνει ουσιαστικά φρένο και στις ομάδες που έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται να έρθουν σε συμφωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι αφού ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με το »τριφύλλι» και δεν υπάρχει τρόπος να αποχωρήσει χωρίς την συγκατάθεση του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα