Η ώρα της στέψης

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους του το 43o πρωτάθλημα της ιστορίας του θα έχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή, το απόγευμα της Κυριακής (17/4), στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για την 30η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικότερα, από τις 13:00 θα λειτουργεί στην έδρα των Πειραιωτών το «Πάρκο των Πρωταθλητών», στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι

των »ερυθρολεύκων» με πλήθος δραστηριοτήτων, δίνοντας έτσι τον χαρακτήρα γιορτής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Καμπιάσο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε κανονικά στη διάθεσή του προπονητή του.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής, οι οποίες θα διεξαχθούν όλες στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Πλατανιά, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Η μάχη για τα πλέι οφ

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανθρακικό και θέλει μόνο το τρίποντο για να μπει με όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκούς όρους στην μάχη των πλέι οφ, ενώ σε ένα ντέρμπι των γειτονιών της Αθήνας ο Πανιώνιος κοντράρεται με τον Ατρόμητο.

Ακόμα, Βέροια πηγαίνει στην Τρίπολη για να παίξει κόντρα στον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Ηρακλής ρίχνει αυλαία στη φετινή σεζόν απέναντι στον Παναιτωλικό.

Τέλος, η Ξάνθη θα αποχαιρετίσει τους φιλάθλους υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπενθυμίζουμε ότι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ συνεχίζουν στα πλέι οφ, μαχόμενοι για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ Πανθρακικός και ΑΕΛ Καλλονής υποβιβάζονται στο πρωτάθλημα της Football League.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Α.Ε.Κ.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. – ΒΕΡΟΙΑ

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 17/4 στις 19:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα