«Πόρτα» από τον πασίγνωστο σχεδιαστή Tom Ford στη Μελάνια Τραμπ (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι από τους κορυφαίους στο είδος του και έχει σχεδιάσει φόρεμα για την απερχόμενη Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας, Tom Ford δήλωσε «ανοιχτά» πως δεν επιθυμεί να σχεδιάσει κάποιο ρούχο για την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως μια τόσο όμορφη γυναίκα σαν τη Μελάνια και με τόσο καλλίγραμμο κορμί, θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη για να ντύσουν τα ταλαντούχα χέρια του Ford.

Eκείνος όμως, δεν μπόρεσε να κρύψει την μικρή του «αντιπάθεια» για την νέα κυρία των ΗΠΑ.

«Δεν ξέρω. Μου είχαν προτείνει να τη ντύσω και κάποια χρόνια παλιότερα, αλλά αρνήθηκα». «Τα ρούχα μου είναι πολύ ακριβά για μία Πρώτη Κυρία, η γυναίκα του Προέδρου θα πρέπει να φοράει ρούχα προσιτά για όλους» πρόσθεσε και συμπλήρωσε, αναφερόμενος συγκεκριμένα στη Μελάνια: «Δεν είναι απαραίτητα του στιλ μου».

Ο 55χρονος σχεδιαστής, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει ντύσει πολλούς αστέρες του Hollywood όπως η Gwyneth Paltrow, η Naomi Watts και η Julianne Moore δεν απέφυγε να απαντήσει και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το γεγονός ότι έχει σχεδιάσει φόρεμα για την απερχόμενη Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα: «Τη Μισέλ την έχω ντύσει μια φορά στο παρελθόν καθώς θα πήγαινε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για δείπνο με τη Βασίλισσα. Πίστευα πως ήταν κάτι που άρμοζε στην περίσταση και ένιωθα τιμή γι αυτό».

Ο Tom Ford έδειξε πως η Μισέλ είναι πολύ περισσότερη αγαπητή απ’ ότι η πιο ερωτική Μελάνια.

Δείτε τον:

Το άρθρο «Πόρτα» από τον πασίγνωστο σχεδιαστή Tom Ford στη Μελάνια Τραμπ (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα