Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Αγιάς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χωρίς θέρμανση παραμένει έως σήμερα το Κέντρο Υγείας του δήμου Αγιάς στο νομό Λάρισας κι ενώ ήδη η θερμοκρασία στην περιοχή έχει πέσει ακόμη και υπό το μηδέν εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Το εν λόγω Κέντρο Υγείας έχει ξεμείνει από πετρέλαιο με συνέπεια γιατροί και νοσηλευτές να προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στο έργο τους χρησιμοποιώντας κλιματιστικά, αερόθερμα και ότι άλλο

είναι διαθέσιμο.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αγιάς, Βασίλης Χάμος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε το γεγονός και υποστήριξε ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι τοπικοί προμηθευτές σταμάτησαν να τροφοδοτούν με πετρέλαιο το Κέντρο Υγείας, εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στις πληρωμές τους.

Ο Β. Χάμος είπε πως η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ήδη τρέχει σε κεντρικό επίπεδο μια διαδικασία με σκοπό τη σύναψη σύμβασης με εταιρεία διανομής πετρελαίου, η οποία όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η δήλωση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αγιάς

«Θέλω να τονίσω πως το πρόβλημα οφείλεται σε καθυστέρηση πληρωμών των προμηθευτών και όχι σε έλλειψη χρημάτων, με αποτέλεσμα οι προμηθευτές να μη δίνουν πετρέλαιο. Σήμερα πέρασα από την 5η ΥΠΕ, ώστε να πάρω τουλάχιστον μια έγκριση για να βάλω 1 τόνο πετρέλαιο για αύριο. Μέχρι τώρα πετρέλαιο δεν είχαμε. Καλό θα ήταν να είχαμε πετρέλαιο. Ο χώρος του Κέντρου Υγείας επιχειρείται να θερμανθεί αυτή τη στιγμή με κλιματιστικά και όπου δεν υπάρχουν χρησιμοποιούμε δικά μας αερόθερμα».

Το άρθρο Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Αγιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα