Πιάνει Πειραιά ο Φινμπόγκασον

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να αποκτήσει τον παίκτη, για τον οποίο ενδιαφερόταν και ο ΠΑΟΚ, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς για του χρόνου,

η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για την απόκτηση του παίκτη που τότε αγωνιζόταν στην Χέρενφεϊν, απ” όπου πήρε μεταγραφή για την Σοσιεδάδ.

Ο Φινμπόγκασον θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί από τον Ολυμπιακό. Τη συμφωνία μάλιστα ανακοίνωσε μάλιστα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ μέσα από την ιστοσελίδα της:

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον προαναφερθέν ελληνικό σύλλογο ως το τέλος της σεζόν. Η τελική συμφωνία θα υπάρξει μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν στην Αθήνα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν και την οψιόν αγοράς του Ισλανδού επιθετικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα