Επιστολή στον μικρό Jay

Ανοιχτή επιστολή, προς τον εντεκάχρονο, Jay Beatty, ο οποίος γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν και είναι ο φανατικός υποστηρικτής του Γιώργου Σαμαρά και της Εθνικής Ελλάδος, απέστειλε η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου με την οποία τον ευχαριστεί για τη στάση του απέναντι στο στίγμα και την περιθωριοποίηση σε βάρος όλων των παιδιών που είναι διαφορετικά.

Στην
ευχαριστήρια επιστολή της στο μικρό Τζέι Μπίτι η υφυπουργός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί με τη στάση σου σήκωσες ψηλά όχι μόνο την ελληνική σημαία, αλλά και τη σημαία ενάντια στο στίγμα και την περιθωριοποίηση κάθε παιδιού που είναι διαφορετικό.»

«Επίσης, θέλω να σε ευχαριστήσω που με βοήθησες να προωθήσω μια αλλαγή στάσης στη χώρα μου αλλά και την καταπολέμηση του στίγματος απέναντι σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες σαν εσένα», συνεχίζει η επιστολή της υφυπουργού.

«Θέλω να συγχαρώ εσένα, την οικογένειά σου και τους δασκάλους σου που σε στηρίζουν», αναφέρει κλείνοντας την επιστολή της η κα Παπακώστα.

Την επιστολή της υφυπουργού δημοσιοποίησε ο πατέρας του μικρού Τζέι, Μάρτιν Μπίρι, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Keywords
Τυχαία Θέματα