ΟΣΦΠ: Δε συνάντησε δυσκολίες στην Κρήτη

Ο Ολυμπιακός δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στην Κρήτη, επικρατώντας χωρίς να «πατήσει γκάζι» του γηπεδούχου ΟΦΗ με 2-0. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις επτά συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας το εκπληκτικό 13-0 τέρματα.

Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν στην αρχή

του ματς απο μία ευκαιρία, με τον Μιραλάς και τον Σίσιτς αντίστοιχα, στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τα «ηνία» του παιχνιδιού. Στο 13' ο Αμπντούν νικήθηκε από τον Βεζυρίδη, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Χολέμπας στο 45’. Στη συνέχεια της φάσης, ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ του Ολυμπιακού με σουτ... από το σπίτι του πέτυχε ίσως το ομορφότερο γκολ της αγωνιστικής, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1).

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου και για την ακρίβεια στο 54' οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν την νίκη. Ο Καζίμ Ρίτσαρντς εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Αμπντούν και με προβολή έκανε το 0-2, δίνοντας έτσι μεγάλο προβάδισμα στην υπόθεση νίκη για την ομάδα του Ερνέστο ΒαλβέρδεΟΦΗ προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά στο 65’ το σουτ του Λόπεθ εξουδετερώθηκε αρχικά από τον Μέγερι και εν συνεχεία από το δοκάρι του «ερυθρόλευκου» πορτιέρο, παραμένοντας μέχρι το τέλος του ματς το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα