Σπουδαίο διπλό για Παναιτωλικό

Δεν το βάζει κάτω η ομάδα του Παναιτωλικού, με τους «Αγρινιώτες» να φεύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους από τα «Πηγάδια». Η ομάδα του Τάκη Λεμονή επικράτησε της γηπεδούχου Skoda Ξάνθης με 1-0 (Άντι 41’) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη δύσκολη συνέχεια για την παραμονή στην κατηγορία.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Παναιτωλικού έσπασε ένα σερί έντεκα αγώνων χωρίς νίκη, αποτελέσματα που την είχαν ρίξει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως η Ξάνθη εφ’

όσον δεν κατάφερε να νικήσει και αυτήν την αγωνιστική, δείχνει να απομακρύνεται από το όνειρο των πλέι οφ, τα οποία πλέον είναι δύσκολο να προλάβει.

Το ματς για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στη Ξάνθη δε θα το θυμούνται για πολύ όσοι το παρακολούθησαν, καθώς από πλευράς θεάματος υστερούσε. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο στην αντίπαλη εστία, με το ρυθμό του αγώνα να είναι πολύ αργός. Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ευτύχησαν να σκοράρουν, γκολ που ους χάρισε τελικά και την πολύτιμη νίκη. Στη φάση του γκολ, ο Ακαλέ με έξοχη σέντρα βρήκε αμαρκάριστο τον Άντι, με τον δεύτερο να γράφει με κεφαλιά το 0-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά η αποβολή του Μπέρτου στο 55’ δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ την προσπάθεια ανατροπής του σκορ. Ο αμυντικός της Ξάνθης έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μητρόπουλο με τον διαιτητή να τον αποβάλει. Μία φάση που έδωσε άλλον αέρα στους φιλοξενούμενους, διευκολύνοντας έτσι την διατήρηση του υπέρ τους σκορ μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα