Πέρασε από την Ν.Σμύρνη ο Ατρόμητος

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Κώστα Μήτρογλου να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή για τους νικητές. Ο φορ του Ατρόμητου σκόραρε δύο φορές κόντρα στους «κυανέρυθρους», χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του (2-1).

Με το διπλό αυτό οι «Περιστεριώτες» έφθασαν στον έναν βαθμό την τέταρτη στη βαθμολογία ΑΕΚ,

ενώ ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τον πέμπτο ΟΦΗ, με τους «Κρητικούς» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι που έχουν έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Θάνου, «πέταξαν στα σκουπίδια» πολλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη δυστοκία των αντιπάλων τους και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Στο 29' ο Δημούτσος με όμορφο τακουνάκι έδωσε τη μπάλα στον Μήτρογλου, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά και πάλι ο Μήτρογλου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε την κόντρα με τον Πιερ, και με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι παρά την άσχημη εξέλιξη στο ματς δεν το έβαλαν κάτω. Αρχικά απείλησαν δύο φορές με τον Κούτσι στο (71', 78'), ενώ κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 80' με τον Ντιμπαλά να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα (1-2).

Η ομάδα του Πανιωνίου διαμαρτύρεται για τρεις φάσεις στο παιχνίδι, για χέρι του Σκόνδρα, όπως και του Τόμας, αλλά και για τη φάση του 76', με τον Φυτανίδη να σηκώνει ψηλά το πόδι μέσα στην περιοχή σε μια διεκδίκηση με τον Κούτσι. Μετά τις διαμαρτυρίες από την μεριά των γηπεδούχων, ήρθε σαν «κερασάκι στην τούρτα» η αποβολή του Μάντζιου από τον πάγκο της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα