Ολυμπιακός: Ενάμιση μήνα εκτός ο Αγραβάνης


Νοκ άουτ για τουλάχιστον 1.5 μήνα τέθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης στον Ολυμπιακό, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Μέρος της καθημερινότητας τείνουν να γίνουν εφέτος οι τραυματισμοί στην ομάδα του Πειραιά. Τρία 24ωρα πριν την έλευση της νέας χρονιάς και τέσσερα πριν την πρεμιέρα του Top 16 με τη Μάλαγα (εκτός έδρας).

ο διεθνής φόργουορντ χτύπησε στο αριστερό του χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Αγραβάνης υπέστη κάταγμα αριστερού σκαφοειδούς στην έναρξη της προετοιμασίας των Πειραιωτών για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (2/01) με τους Ανδαλουσιάνους και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις για ενάμιση μήνα.

Το πρόβλημα στην θέση «4» διογκώνεται για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, που ναι μεν είδε το Γιώργο Πρίντεζη να επιστρέφει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετά από περίπου 3 μήνες, αλλά, δε, ο διεθνής φόργουορντ δεν είναι ακόμη έτοιμος σε καμία περίπτωση να βγάλει ολόκληρο ματς.

Με δεδομένη και την απουσία του Γιάννη Παπαπέτρου, ο Ματ Λοτζέσκι είναι πολύ πιθανό να «θυσιαστεί» σε κάποια παιχνίδια, όπως και ο Πετγουέι, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην ίδια θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα