«Όλοι για έναν και ένας για όλους»

Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους αυτοαπασχολούμενους «μπροστά στην φτώχεια και την εξαθλίωση που έχουν φέρει η Κυβέρνηση και η ΕΕ την πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων» σε «ξεσηκωμό».

Όπως αναφέρουν: «Δεν φτάνει που μας έστειλαν στην ανεργία, μας «κουρέψαν» τους μισθούς και μας τους έκαναν φιλοδωρήματα, δεν φτάνει που μας πληρώνουν όποτε γουστάρουν και αν θέλουν οι εργοδότες που έχουν αποθρασυνθεί από την πολιτική που τους υπηρετεί, έρχονται τώρα να μας σφίξουν την θηλιά

στον λαιμό με την φορολογική επίθεση. Με την κατάργηση του αφορολόγητου η ληστεία θα γίνεται από το πρώτο ευρώ. Τα χαράτσια συνεχίζονται και αυξάνονται. Οι περαιώσεις και οι φόροι επιτηδεύματος αυξάνονται. Σε λίγο θα μας βάλουνε φόρο γιατί αναπνέουμε».

Η Επιτροπή βροντοφωνάζει «φτάνει πια» και καλεί όλους «σηκώστε το ανάστημά σας μην φοβάστε την εφορία και τους μηχανισμούς του κράτους. Εμείς έχουμε την δύναμη. Μπορούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να αντιμετωπίσουμε το ληστρικό κράτος που με την πολιτική του στερεί από τα παιδιά μας τα απαραίτητα και παραχωρεί ζεστό χρήμα και φορολογική ασυλία στο μεγάλο κεφάλαιο. Δεν μπορεί να σκύψουμε το κεφάλι επειδή έχουν την νομοθετική εξουσία πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως τέτοιους που είναι «παράσιτα» όπως παρασιτικός είναι και ο σάπιος κόσμος της ελεύθερης οικονομίας και της ανταγωνιστικότητας. Με οργάνωση και ταξική αλληλεγγύη παίρναμε στην αντεπίθεση. Κανένας μόνος του, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε εκβιασμό της εφορίας σε συνάδελφό μας. Καμία κατάσχεση δεν θα πραγματοποιηθεί για να πληρωθεί η φοροληστεία».

Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής απαιτεί:

«• Κάτω οι φόροι

• Κάτω τα χέρια από τις συλλογικές διαπραγματεύσεις των εργαζομένων. Καμία απόλυση, μόνιμη δουλειά για όλους.

• Να καταργηθούν εδώ και τώρα τα χαράτσια, οι έμμεσοι φόροι στα είδη πλατιάς κατανάλωσης.

• Να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45% στα κέρδη και να καταργηθούν οι προκλητικές φοροαπαλλαγές του.

• Άμεση κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Keywords
Τυχαία Θέματα