Οι επιθέσεις των Τζιχαντιστών δεν τρομοκρατούν το ποδόσφαιρο – Κανονικά στην Γαλλία το Euro 2016!

Οι επιθέσεις στο Παρίσι δεν τρομοκρατούν τον χώρο του ποδοσφαίρου και έτσι η UEFA αποφάσισε πως το EURO θα διεξαχθεί κανονικά στην Γαλλία το ερχόμενο καλοκαίρι. Στις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι προκάλεσαν παγκόσμιο ΣΟΚ

και η επόμενη μέρα βρίσκει την Ευρώπη φοβισμένη και ανήσυχη, με τους Τζιχαντιστές να απειλούν την Γαλλία (και ειδικότερα την πρωτεύουσα της) με νέα χτυπήματα.

Τα σενάρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού ήταν πολλά, οι φήμες για μεταφορά του σε άλλη χώρα φούντωσαν, ωστόσο η UEFA φρόντισε να βάλει ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος να αλλάξει η διοργανώτρια χώρα και πως τα Τελικά θα διεξαχθούν κανονικά στην Γαλλία.

Μάλιστα, η κλήρωση των ομίλων δεν πρόκειται να αλλάξει ημερομηνία και αναμένεται να διεξαχθεί κανονικότατα στις 12 Δεκεμβρίου στην πόλη του φωτός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωπαικής ομοσπονδίας:

«Μετά τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν την Παρασκευή, η UEFA επιθυμεί να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της στο αρχικό πλάνο. Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε πως το Euro θα γίνει στόχος κάποιας επίθεσης, ενώ η πιθανότητα τρομοκρατικής απειλής έχει ληφθεί υπόψη από την αρχή της ανάληψης της διοργάνωσης. Υπάρχει στενή συνεργασία της Γαλλίας με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την ανάπτυξη των πλέον ενδεδειγμένων μηχανισμών προκειμένου να εξασφαλιστεί πως το τουρνουά θα είναι ασφαλές. Η κλήρωση του EURO θα γίνει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι και η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου 2016»

Keywords
Τυχαία Θέματα