Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα: Νέα, ξεκάθαρη απειλή Τραμπ στη Βόρεια Κορέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Mε κομμένη την ανάσα παρατηρεί ο πλανήτης την κόντρα ανάμεσα στην Βόρεια Κορέα και στις ΗΠΑ, η οποία θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τον πλανήτη.

Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν ανταλλάζουν απειλές και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη.

Μάλιστα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει ιδιαίτερα αποφασισμένος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κίνηση της Βόρειας Κορέας, καθώς απηύθυνε νέα

προειδοποίηση προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν, λέγοντας ότι τα αμερικανικά οπλικά συστήματα είναι «κλειδωμένα και οπλισμένα».

«Οι στρατιωτικές επιλογές βρίσκονται σε ετοιμότητα, κλειδωμένες και οπλισμένες, εάν η Βόρεια Κορέα ενεργήσει με ασύνετο τρόπο. Ελπίζω ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν θα βρει κάποιον άλλο δρόμο!», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Military solutions are now fully in place,locked and loaded,should North Korea act unwisely. Hopefully Kim Jong Un will find another path!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 11, 2017

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε κρίνει κατά την διάρκεια δηλώσεων του, πως η προειδοποίηση την οποία απηύθυνε μέσα στην εβδομάδα στη Βόρεια Κορέα «ίσως να μην ήταν αρκετά σκληρή».

Ο ρεπουμπλικάνος πρόσθεσε ότι η Πιονγκγιάνγκ θα όφειλε να είναι «πολύ νευρική» στην περίπτωση που κάνει οτιδήποτε το οποίο θα θεωρηθεί πως απειλεί τη χώρα του.

Το άρθρο Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα: Νέα, ξεκάθαρη απειλή Τραμπ στη Βόρεια Κορέα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα