Δολοφονία Ριτζάκη: «Δεν ομολογώ τίποτα, δεν μετανιώνω για τίποτα»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λύθηκε το μυστήριο της άγριας δολοφονίας του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη, ο οποίος στις 15 Ιουλίου έπεσε νεκρός από τέσσερις σφαίρες: Δυο στο κεφάλι και δυο στο σώμα.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 49χρονου από τις κάμερες που υπάρχουν στην Λεωφόρο Μαραθώνος και Σπάτων, καθώς και από μια μαρτυρία.

Συγκεκριμένα, στις κάμερες δεν έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας, έχει όμως καταγραφεί το αυτοκίνητο του 49χρονου, ο οποίος ήταν εκεί την

ώρα που ο 60χρονος Ριτζάκης έχασε την ζωή του.

Παράλληλα, υπάρχει και μια μαρτυρία ότι ο δολοφόνος του 60χρονου είναι ο 49χρονος που συνελήφθη, χωρίς ο εν λόγω μάρτυρας να είναι απολύτως σίγουρος.

Οι Αρχές τώρα προσπαθούν να συνδυάσουν την παρουσία του αυτοκινήτου του 49χρονου την ώρα του θανάτου του Μανούσου Ριτζάκη, με την μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους, ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Την ίδια στιγμή, ο 49χρονος πατέρας του δολοφονημένου Θοδωρή Γαλαζούλα, δεν έχει ομολογήσει τίποτα, και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Δεν ομολογώ τίποτα, δεν μετανιώνω για τίποτα».

Πληροφορίες αναφέρουν, πως μετά την δολοφονία του 20χρονου γιου του, Θοδωρή Γαλαζούλα, ο 49χρονος πατέρας του βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στην κατοχή του δεν έχει βρεθεί κάποιο όπλο και ο ίδιος αρνείται να μιλήσει.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Ο Μανούσος Ριτζάκης, περίπου στις 12 το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του επί των οδών Μαραθώνος και Σπάτων, για να πάει να κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ.

Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι. Με το που μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και άναψε την μηχανή ο δολοφόνος άνοιξε την πόρτα του και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, δύο στο κεφάλι και δύο στην πλάτη.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν στις 4 το απόγευμα ότι ένας περαστικός αντίκρισε νεκρό τον συνταξιούχο μέσα στο αυτοκίνητο.

Το θύμα, ήταν πατέρας του 22χρονου δολοφόνου του Θοδωρή Γαλαζούλα. Η υπόθεση της δολοφονίας του εξιχνιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη και η αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση βρέθηκε στα ίχνη του 22χρονου γιού του δολοφονημένου 60χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του δράστη αρκετές ημέρες μετά από την έρευνα που ακολούθησε τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Θοδωρή καθώς τον είχαν δει να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Γέρακα.

Ο νεαρός, όταν τους αντιλήφθηκε τους επιτέθηκε με το αυτοκίνητό προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι ενώ στο σπίτι του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο καλάνισκοφ ρέπλικα.

Το άρθρο Δολοφονία Ριτζάκη: «Δεν ομολογώ τίποτα, δεν μετανιώνω για τίποτα»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα