Ο ρόλος Ρέμου στο τροχαίο Παντελίδη – Η αναπαράσταση (video)

Το θηριώδες τζιπ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης βρίσκεται πλέον σε ιδιωτική μάντρα της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εκεί πραγματοποιήθηκε και η αναπαράσταση του τροχαίου από τον ειδικό τεχνικό σύμβουλο-ερευνητή ιχνών και εργαλείων που έχει ορίσει η οικογένεια Παντελίδη.

Η αναπαράσταση

Ο εξειδικευμένος πραγματογνώμων έβαλε στο μικροσκόπιο την καμπίνα του οχήματος και προχώρησε σε εξετάσεις που θα αποσαφηνίσουν

ποιος οδηγούσε εκείνο το πρωί, σύμφωνα με την Espresso.

Εξετάζοντας τα ίχνη που υπάρχουν στο εσωτερικό του μπορείς κανείς να διαπιστώσει πού και πώς χτύπησαν τα κάγκελα-λεπίδες κατά τη στιγμή του δυστυχήματος.

Στη συνέχεια θα συσχετίσει τα ευρήματά τους με αυτά της Τροχαίας Ελληνικού και με τα αποτελέσματα της λήψης βιολογικού υλικού, ώστε να πει ακριβώς τι έγινε.

Το πόρισμά του θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας.

Η μεταφορά του τζιπ

Το πρωί στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη αποκαλύφθηκε, ο άνθρωπος που ζήτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτική μάντρα το τζιπ ήταν ο κ.Αντώνης Πασχαλίδης.

Πρόκειται δηλαδή για τον Αντώνη Ρέμο, στον οποίο ανήκει ακόμη το αυτοκίνητο, και φυσικά η ασφάλεια του οχήματος είναι στο όνομα του.

Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση και τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής…

Παρακολουθήστε το κατατοπιστικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα