Νεκρός ο εκδότης Μαυρίκος – Κάηκε ζωντανός!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα πολυτελές τζιπ (Πόρσε Καγιέν) που ανήκε στη γυναίκα του εμπλεκόμενου εκδότη στο κύκλωμα των εκβιαστών, Παναγιώτη Μαυρίκου.

Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς Ελευσίνα και βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής οδού. Στο ύψος του Mall και λίγο πριν την έξοδο προς Ηράκλειο,

ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του θηριώδους τζιπ με αποτέλεσμα το όχημα να συρθεί για λίγο στο τσιμεντένιο στηθαίο και στη συνέχεια να τυλιχθεί στις φλόγες.

Το τζιπ κάηκε ολοσχερώς ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε σε τέτοιο σημείο ώστε, αρχικώς, οι Αρχές να μην μπορούν να καταλάβουν αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα,.

Από την πινακίδα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκει στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου και ύστερα από επικοινωνία μαζί της πληροφορήθηκαν ότι με αυτό μετακίνειτο ο άνδρας της.

Όλα δείχνουν ότι ο νεκρός είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την ταυτότητα του θύματος.

Όταν συνέβη το τροχαίο, διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν και να κατασβήσουν με πυροσβεστήρες τη φωτιά αλλά ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο έσπευσε το εγκληματολογικό της αστυνομίας προκειμένου να μεταφέρει το όχημα σε ειδικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Το άρθρο Νεκρός ο εκδότης Μαυρίκος – Κάηκε ζωντανός! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα