Ο Κοτσόλης μένει, ο Μπαρόχα φεύγει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Βίοι αντίθετοι για δύο τερματοφύλακες, τον Στέφανο Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό και τον Αλαίν Μπαρόχα στην ΑΕΚ. Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλι, ενώ ο γκολκίπερ από τη Βενεζουέλα αποχωρεί από την Ενωση.

Ο Στέφανος Κοτσόλης θα συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού,

με τον 37χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι». «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να παραμένει πλέον στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όντας μάλιστα το παλαιότερο μέλος της», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον πέντε φορές διεθνή με την εθνική ομάδα των ανδρών και 22 με την ελπίδων Στέφανο Κοτσόλη.

Τίτλους τέλους στη συνεργασία της με τον Αλαίν Μπαρόχα έβαλε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα. Ο Αλαίν Μπαρόχα επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου συναντήθηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος του ανακοίνωσε τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους. Εν συνεχεία ευχαρίστησε τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και αποχώρησε.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ενημέρωσε τον Αλάιν Μπαρόχα για τη μη ενεργοποίηση του δικαιώματος αγοράς του από την Caracas FC και για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και για τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της Ενωσης.

Το άρθρο Ο Κοτσόλης μένει, ο Μπαρόχα φεύγει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα