Νεκρή η αγνοούμενη σολίστ στο Λυκαβηττό

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της σολιστ Ελισάβετ Σέφερ, η οποία αγνοούταν εδώ και οκτώ μέρες.

Η αγνοούμενη γυναίκα βρέθηκε σήμερα νεκρή με κομμένες τις φλέβες της στο Λυκαβηττό.

Το άψυχο κορμί της εντόπισε περαστικός ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για τη νεκροψία του χώρου, ενώ θα ακολουθήσει νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή έγκλημα. Επίσης, θα διακριβωθεί ο χρόνος θανάτου της γυναίκας. Αν δηλαδή πέθανε την πρώτη ημέρα εξαφάνισής της ή αργότερα.

Η

Ελισάβετ Σέφερ, μια από τις πιο σημαντικές μουσικούς της κλασσικής μουσικής που εργαζόταν στο Μέγαρο Μουσικής, αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή

Η σολίστ ήταν μέλος της Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής «Καμεράτα» από το 1991. Με καταγωγή από την Γερμανία, έχει παντρευτεί Έλληνα με τον οποίο ζει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Εξαφανίστηκε μετά από διαμάχη με μουσικό

Η σολίστ ετοιμαζόταν για μια μεγάλη συναυλία που θα δινόταν τις προσεχείς ημέρες και ήταν αγχωμένη. Σύμφωνα με το σύζυγό της, την προπερασμένη Παρασκευή πήγε στο Μέγαρο Μουσικής, από το οποίο το σπίτι της απέχει μόλις λίγα λεπτά, για να κάνει πρόβα. Μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με ένα μουσικό της ορχήστρας, έφυγε από την πρόβα, τηλεφώνησε στον φυσικοθεραπευτή για να ακυρώσει το ραντεβού που είχαν το βράδυ.

Άφησε τη βιόλα και τα πράγματα της στο σπίτι

Άφησε στο σπίτι τη βιόλα και τα πράγματα της και εξαφανίστηκε. Από εκείνη την ώρα ήταν κλειστό το κινητό της τηλέφωνο.

Αυτό ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η σολίστ δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από πρόβα ή από παράσταση στη 25ετή πορεία της. Δυστυχώς οι ανησυχίες τους επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο…

Keywords
Τυχαία Θέματα