Μήνυση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την τροφική δηλητηρίαση φοιτητών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η διοίκηση του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι προβαίνει σε μηνυτήρια αναφορά και άμεσες ενέργειες μετά την τροφική δηλητηρίαση 15 φοιτητών του Ιδρύματος από την Εστία της σχολής.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος μετά το γεγονός της τροφικής δηλητηρίασης πολλών φοιτητών στις 9 Σεπτεμβρίου και ύστερα από επικοινωνία με τον πρόεδρο του νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ζαφειρόπουλο και τον Διευθυντή της Αστυνομίας Κεφαλονιάς, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, σήμερα το πρωί η Δ. Ε. συνήλθε

σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε την καταγγελία της σύμβασης με την εταιρεία σίτισης των φοιτητών μας και την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς για το συμβάν.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά προκειμένου να υποβληθεί η μηνυτήρια αναφορά και να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες μέχρι να εξευρεθεί άλλος τρόπος σίτισης των φοιτητών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους φοιτητές μας και τους γονείς τους για την ταλαιπωρία αυτή και υπόσχεται ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών σίτισης».

Το άρθρο Μήνυση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την τροφική δηλητηρίαση φοιτητών εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα