Παρουσίασε Χολέβας η Ρόμα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον Χοσέ Χολέβας παρουσίασε επίσημα η Ρόμα σήμερα στο αθλητικό της κέντρο έξω από τη Ρώμη. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος δήλωσε χαρούμενος που είναι παίκτης της Ρόμα, προσθέτοντας ότι είναι έτοιμος να παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχα κι άλλες προσφορές, αλλά αποφάσισα να έρθω στη Ρόμα γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη».

Ο διεθνής

αριστερός μπακ αποκάλυψε πως στα 18 του, σταμάτησε για ένα διάστημα το ποδόσφαιρο: «Σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ήμουν 18 χρονών. Είχα πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, όπως το να προσέχω την κόρη μου. Ξεκίνησα να παίζω πάλι όταν είχα μεγαλώσει κάπως και τώρα είμαι ήδη 30, αλλά είμαι διψασμένος να κερδίσω τρόπαια».

Ο Χοσέ Χολέβας που πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 25 στη νέα του ομάδα είπε ακόμα: “Όλοι θέλουμε να πάρουμε το Σκουντέτο. Η ομάδα δείχνει πολύ καλή. Αν το πιστέψουμε και παλέψουμε σκληρά, μπορούμε να το κάνουμε”.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποια είναι ακριβώς η θέση του στο γήπεδο: «Η φυσική μου θέση είναι αριστερό μπακ, αλλά μπορώ να παίξω και πιο μπροστά. Όπου με βάλει ο κόουτς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση του με τους άλλους δύο Έλληνες της Ρόμα, τον Μανωλά και τον Τοροσίδη: «Σίγουρα μου κάνει καλό που είναι κι άλλοι Έλληνες στην ομάδα. Και είναι θετικό το γεγονός πως με τον Τοροσίδη και τον Μανωλά έχουμε παίξει αρκετό καιρό μαζί και στην Εθνική, οπότε γνωριζόμαστε αρκετά καλά».

Το άρθρο Παρουσίασε Χολέβας η Ρόμα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα